Spelen bij Jungle GemzTerug naar het overzicht

Heerlijk indoor speelparadijs in Zeist, natuurlijk met ballenbak! Kom je ook lekker ravotten?

Jungle Gemz in Zeist is eind 2017 geopend. Kinderen van 0 t/m 12 jaar vinden in dit indoor speelparadijs alles om een heerlijk dagje te spelen!

De kinderen kunnen bij Jungle Gemz klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met superlego, ravotten in het ballenbad en springen op trampolines. Verder is er een voetbalzone en een superhoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden. 

Voor de peuters en kruipers is er een speciaal ontwikkeld peutergedeelte met legoblokken, trampoline en ballenbad. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken of lekker mee kunnen spelen. Ook is er een special babyzone, voor de 0-jarigen!

Niet onbelangrijk; voor de ouders is er heerlijke koffie in het restaurant! En naast frietjes en ijsjes zijn er ook gezonde snacks verkriijgbaar.

Kortom: voor ieder is er wat wils. Een ideaal binnenuitje met kinderen. Je bent hier trouwens ook van harte welkom met je kinderfeestje!

Klik via de roze button door naar de site voor meer info over Jungle Gemz in Zeist.

Jungle Gemz

Aalscholverlaan 5
3704 GZ Zeist
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!