Kinderboerderij De HeuvelTerug naar het overzicht

Dieren en kinderen spelen door elkaar heen bij Kinderboerderij De Heuvel!
De combinatie van kinderboerderij, speeltuin, natuur en milieu centrum en buitenschoolse opvang maken dat er veel gebeurt op kinderboerderij De Heuvel!

Op de kinderboerderij leven en spelen de dieren en de kinderen door elkaar heen. Zo kan het gebeuren dat je lekker zit te schommelen met een mooie eend boven je hoofd die boven op de schommel zit. Daarnaast zijn er allerlei dieren in hun stallen of verblijven die bewonderd en geaaid mogen worden. Met mooi weer lopen er veel dieren in de weilanden waar je ook gewoon bij mag en waar de dieren blij worden van een aai over de bol!

Aan bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Mocht je toch met de auto komen, dan kan die geparkeerd worden op de kleine parkeerplaats of netjes schuin ingestoken in de berm.

Klik voor meer info over de kinderboerderij op de roze button!

Kinderboerderij De Heuvel

Weithusen 63
4102 NV Culemborg
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod