• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Utrecht
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Utrecht

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Utrecht!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Utrecht.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 68 resultaten
Pagina: 123

Volg Kidsproof Utrecht

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 68 resultaten
Pagina: 123

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Utrecht

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Utrecht vind je alle kindvriendelijke musea in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Utrecht zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Utrecht

In de bibliotheken in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Utrecht vind je alle bibliotheken in de regio.