icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Spelen, klimmen & jumpen!Terug naar het overzicht

Play-In; een unieke binnenspeeltuin waar je ook kunt klimmen en jumpen. Superleuk!
De speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Ga jij voor Kids-in, Jump-in of Climb-in? Of combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Corona
In verband met het coronavirus zijn er speciale maatregelen van toepassing. Klik via de roze button door naar de site om het 'Play-in protocol' te lezen.

Kids-in
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin, het lijkt wel een onderwaterwereld! Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Ouders kunnen in de beachbar genieten van heerlijke kwaliteitskoffie en iets lekkers. Ideaal spelen!

Jump-in
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Dan moet je echt de Jump-in komen beleven! Ga helemaal los op de geschakelde trampolinevelden, trapeze, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Tip: op vrijdag- en zaterdagavond kun je een toffe Jump-in Discoparty houden! Voor de toeschouwers is er een terras op 5 meter hoogte waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark.

Climb-in
Bij de Climb-in vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt! Toeschouwers kijken vanaf een verhoogd terras naar je prestaties. Ook hier kun je op vrijdag en zaterdag voor een discoversie kiezen.

Bij Play-In is het dus echt avontuurlijk en uniek spelen. En je kunt er ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-In om meer te ontdekken over deze speelwereld in The Wall!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Museum Speelklok

Zomer in Museum Speelklok

Hoor je dat? In Museum Speelklok zijn weer vrolijke klanken te horen!

Deze vakantie is er veel leuks om zelf te doen. Zoek de beelden, speur naar orgelaapje Toon en componeer een liedje.

Naar dit vrolijke museum