Play-in: oneindig veel fun!Terug naar het overzicht

Een indoor attractiepark waar je kunt spelen, jumpen, klimmen, gamen en veel meer.
De speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Of combineer de verschillende activiteiten met een combinatieticket!

Kids Paradise
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Waan je in een onderwaterwereld, beklim de onderwatervulkaan en jump op de minitrampolines. Voor een feestje kun je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms!

Climb Walls
Bij de Climb Walls vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt een veilig zekeringssysteem gebruikt!

Trampolinepark
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Ga helemaal los in het Trampolinepark op de trampolinevelden, walltrampolines, tumblinglane en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Disco avond! Voor de toeschouwers is er een Skybar waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark!

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt dus ongelimiteerd spelen!

Virtual Reality
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen. Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien!

Escape Room
In de X-cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het is een soort kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Leuk! Je kunt bij Play-In ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-in om meer te ontdekken over deze speelwereld in Utrecht!

Play-In

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod