Play-in: oneindig veel fun!Terug naar het overzicht

Een indoor attractiepark waar je kunt spelen, jumpen, klimmen, gamen en hééél veel meer.
Adventure Park Play-In in The Wall in Utrecht is echt uniek, er is zoveel te doen. Handig, combineer de verschillende activiteiten met een combinatieticket. Check ook de fantastische kinderfeestjes!

Kids Paradise
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Waan je in een onderwaterwereld, beklim de onderwatervulkaan en jump op de minitrampolines. Voor een feestje kun je als echte VIP gebruikmaken van een van de partyrooms!

Climb Walls
Bij de Climb Walls vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt een veilig zekeringssysteem gebruikt!

Trampolinepark
Ga helemaal los in het Trampolinepark op de trampolinevelden, walltrampolines, tumblinglane en meer. Op vrijdagavond is er vaak een toffe Disco avond! En ken je ValoJump al? Dat is een interactief spelplatform op de trampoline! Toeschouwers hebben een fantastisch uitzicht over het hele trampolinepark vanaf de Skybar.

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt ongelimiteerd spelen!

Virtual Reality
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen. Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien!

Escape Room
In de X-cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het is een soort kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Urban Crazy Minigolf
Leuk, je kunt bij Play-In ook terecht voor Urban Crazy Minigolf. Ontdek het!

Klik via de roze button door naar de site van Play-in voor meer info.

Play-In

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

Het is weer bijna zo ver. En wat is er veel leuks te doen dit jaar!

Check onze tips voor vrolijke paasuitjes!

Naar de paasuitjes