• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Podium Sprits!Terug naar het overzicht

Kennen jullie dit jeugdtheater in Utrecht al? Uitgebreid aanbod van theater, dans en muziek!
Podium Sprits & ZIMIHC theater Zuilen presenteren een bomvol jeugdprogramma in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Er zijn vier kindervoorstellingen per maand te zien van professionele jeugdgezelschappen. Theater, dans en muziek voor een jong publiek!

Twee keer per maand op woensdag- of vrijdagochtend is er een voorstelling voor de allerkleinsten (vanaf 0,5 tot 4 jaar). Bij deze peuterochtenden kan je rondom de voorstellingen lekker spelen, tekenen en knutselen.

Om de week op zondag zijn de mooiste familievoorstellingen (vanaf 3 tot 12 jaar) te bezoeken. Bij de familiezondag wordt er vooraf geschminkt, getekend en geknutseld in de foyer. Na afloop van de voorstellingen op zondag kan je zelf aan de slag in een theater- of dansworkshop!

Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Klik snel op de roze button en check de website van Podium Sprits voor het complete programma.

Podium Sprits / ZIMIHC Theater Zuilen

Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje