Online spel voor gezinnenTerug naar het overzicht

Deze game van SocialSpel wil je écht een keer spelen. Extra leuk: doe het met de hele familie!
Hebben jullie al een keer een online spel gespeeld? Het is dé rage van dit moment!

Er is vast een goede reden om je gezin of misschien zelfs de hele familie te verwennen met dit te gekke spel van SocialSpel. Ga lekker los met z'n allen!
Het is leuk voor verschillende leeftijden en kan al vanaf 4 jaar worden gespeeld.

Leuk weetje: CRAZY 30 is al door veel families gespeeld en wordt heel goed beoordeeld.

Wat is CRAZY 30 – FOR KIDS?
Een interactief en hilarisch spel. Ga je alleen voor een uur fun of gaan jullie als echte fanatiekelingen ook voor veel punten (max 30)?

Hoe werkt CRAZY 30 – FOR KIDS?
– Advies: maak een groepje van minimaal 4 tot maximaal 10 kinderen
– Samen zal het groepje de 30 toffe opdrachten proberen uit te voeren
– Deze opdrachten ontvangen jullie van een van de enthousiaste spelbegeleiders via WhatsApp
– Je kunt een WhatsApp groep starten met de kinderen die dit al hebben óf je opent WhatsApp for web zodat de kinderen achter de computer/laptop kunnen meekijken naar alle opdrachten die de spelbegeleider naar jou stuurt.

Er zijn in totaal 4 thema’s: de kleding ronde, de talentenronde, de van-alles-en-nog-wat ronde en de muziekronde! Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met bijbehorende opdrachten. De kinderen kunnen de opdrachten verdelen en met veel lol gaan uitvoeren! 
Mochten de kinderen niet allemaal bij elkaar in hetzelfde huis zijn, dan kan het ook op afstand prima samen gespeeld worden. Bijvoorbeelbeeld door middel van een videoacall. Op deze manier kunnen de kinderen alsnog samen spelen!

Grotere groep?
Het spel kan natuurlijk ook met meer dan 10 kinderen tegelijk gespeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een online kinderfeestje! Ze kunnen zich dan opsplitsen in teams, zodat het overzichtelijk blijft en iedereen toch mee kan doen.

Korting via Kidsproof
Extra leuk, gebruik de speciale Kidsproof kortingscode en koop dit spel of een van de andere spellen met 10% korting. Kortingscode: KIDSPROOF10

Klik voor meer info of om gelijk te reserveren door naar de site via de roze button.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Heerlijk, het is vakantie. Door de lockdown is er minder mogelijk dan anders. We hebben leuke tips voor thuis en uit voor je verzameld die wél kunnen.

Maak er met onze tips een fijne vakantie van!

Bekijk onze tips