• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Uil TopiaTerug naar het overzicht

Te gekke vliegdemonstraties, kinderfeestjes en activiteiten met uilen en roofvogels bij Uil Topia!
Wist je dat een uil zijn nek ontzettend ver kan draaien? En weet je hoe het geluid heet dat een uil maakt? Na een activiteit van Uil Topia kun je dit vast beantwoorden!

Uil Topia verzorgt en traint uilen en roofvogels op een veilige en verantwoorde manier. De dieren worden vervolgens ingezet voor educatieve doeleinden en leuke activiteiten.

Roofvogel workshops
Voor de hele familie of speciaal voor de kids; roofvolgel workshops van Uil Topia. Ontdek wat er allemaal zit in een braakbal, ga op de foto met de vogels en krijg privé vliegdemonstraties. Wie weet mag je daar wel bij helpen! Of kijk je ogen uit wanneer er een roofvogel wordt vrijgelaten. Zo gaaf!

Kinderfeestje
Uilen en roofvogels op je kinderfeestje? Dat heb je vast nog niet vaak meegemaakt. Een kinderfeestje bij Uil Topia wordt in elk geval dierlijk, leerzaam, spannend en een zeer uniek! Stel je eigen programma samen door te kiezen uit verschillende workshops. Leer alles over de dieren en laat je verwonderen. De jarige mag zelfs met zijn lievelingsvogel op de foto en krijgt een klein cadeautje!

Klik voor meer info over Uil Topia op de roze button!

Uil Topia

Slotstraat 2
4101 BH Culemborg
Openingstijden Bezoek is mogelijk op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist