Family VR voor thuisTerug naar het overzicht

Supercool en heel laagdrempelig. Huur 2 of meer VR brillen en jullie hebben een te gekke activiteit!

VR bril huren - Hoe werkt het

Weet je wat er zo mooi aan Virtual Reality is? Voor iedereen is er wat wils. En speciaal voor gezinnen zijn er echte aanraders! Denk aan Virtual Reality Pictionairy. Bij dit spel kan je om en om de headset afwisselen, terwijl de ander op een tablet (of Smart TV) kijkt wat je getekend hebt.

Of wat dacht je van het samen ontmantelen van een virtuele bom! Kijk maar eens hoe goed je werkelijk met je familie kunt communiceren..:)

Uiteraard zijn er ook wat actieve spellen zoals multiplayer boogschieten, Fruit Ninja VR, VR rollercoasters of ‘gewoon’ op robots schieten. Deze partij met jarenlange VR-ervaring durft te garanderen dat er altijd wel wat spellen op de headsets staan die geschikt zijn voor jullie gelegenheid.

VR bij jullie thuis - Wat heb je nodig

1). Reserveer minimaal 2 VR brillen en haal ze op bij 1 van de pick-up points
2). Minstens 1.5 bij 1.5 meter per VR bril aan speeloppervlak
3). Zorg voor een veilige, overdekte omgeving
4). First time? Gebruik de handleiding!

Speel je met het gezin samen? Ook dan is het voldoende om twee headsets te huren, de rest kan namelijk meekijken. Fun voor het hele gezin!

De brillen zijn volledig draadloos, je hebt dus geen andere apparatuur nodig. Ook fijn, je kunt direct reserveren: Geen offerte, geen borg, geen gedoe!

VR Kinderfeestje

Deze activiteit is ook superleuk voor een VR kinderfeestje, echt cool voor een groep kinderen. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse? Vragen? Klik via de roze button door naar de website.

VR Family voor thuis


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS: OPEN DAG

DUMS: OPEN DAG

Op zaterdag 5 en zondag 6 februari opent DUMS haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekles. Docenten staan deze dag klaar om meer te vertellen over hun instrument.

Locatie CultuurCampus en locatie Domplein

Vooraf reserveren