• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje AapjeskooiTerug naar het overzicht

Zoek je een uitdagend feestje met gave klimsituaties en leuke spellen? Kijk eens bij Aapjeskooi!
Bij de Aapjeskooi ben je aan het juiste adres voor een feestje waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. De Aapjeskooi biedt kinderfeestjes op maat. Het thema, de toestellen en de spellen kunnen aangepast worden aan je wensen. Uiteraard staat de jarige centraal bij alle activiteiten. Op die manier is elk feestje uniek!

De feestjes worden verzorgd door ervaren Aapjeskooi docenten. Zij hebben ervaring met verschillende leeftijdsgroepen en weten dan ook precies welke activiteiten zorgen voor uitdaging en plezier! Ook de nodige muziek en feestelijke decoratie zal niet ontbreken tijdens het feestje.

Alle peuters en basisschoolkinderen kunnen voor hun verjaardagsfeestje bij de Aapjeskooi terecht. Voor kinderen in de peuterleeftijd dienen er altijd enkele volwassenen mee te helpen i.v.m. de veiligheid. De kinderfeestjes vinden plaats in de gymzalen waar ook de reguliere lessen zijn.

Na afloop van het feestje krijgen de kinderen wat drinken en wat lekkers van de Aapjeskooi. Voor de jarige is er ook nog een Aapjeskooi verrassing!

Klik voor meer informatie over deze leuke kinderfeestjes op de roze button!

Aapjeskooi


Utrecht
Openingstijden Kinderfeestjes kunnen op verschillende dagen en locaties in Utrecht gegeven worden.  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buku nanga kuku

Buku nanga kuku

In Bibliotheek Neude vindt er op 23 juni een groot Surinaams feest plaats.

Prachtige verhalen, kinderworkshops, Surinaamse lekkernijen en meer!

Bekijk alle activiteiten