Kinderfeestje in het bosTerug naar het overzicht

Dol op buiten spelen en niet bang om vies te worden? Vier je feestje dan bij De Boswerf in Zeist!
Het bezoekerscentrum De Boswerf ligt midden in het prachtige bos van Zeist.
 
Bij De Boswerf kun je op de woensdag t/m vrijdag en op zondag terecht voor verjaardagsfeestjes. Er zijn twee soorten kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen.

Doe het zelf feestje
Vier je feestje op eigen gelegenheid met een toffe speurtocht door het Zeisterbos. Daarna is er nog tijd om te spelen in het Natuurspeelbos of in de speeltuin. Het enige wat je hoeft te doen is picknicktafels te reserveren en je eigen drinken en taart mee te nemen.

Volledig verzorgd feestje

Ga je liever koken op je eigen vuurtje, met een echt zakmes aan de slag, braakballen pluizen of tutten in de tuin. Dat kan ook! Tijdens dit feestje kunnen je ouders gewoon als deelnemer meedoen, voor begeleiding is namelijk gezorgd! 

Ben je enthousiast geworden? Klik voor meer info door naar de website via de roze button en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Kijk ook eens op het overzicht van alle kinderfeestjes in het bos van Utrecht en Zeist.

Bezoekerscentrum De Boswerf

Prins Bernhardlaan 3
3708 BR Zeist
Openingstijden Woensdag t/m vrijdag of zondag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje