PaardebloemTerug naar het overzicht

Kinderactiviteiten in de natuur, kinderfeestje in het bos in de regio Utrecht, Zeist & Driebergen!
'Paardebloem Natuuractiviteiten' is alle tinten groen en afhankelijk van het seizoen ook geel, oranje of rood. Het ruikt naar vruchtbare aarde en dennenappels, het voelt als zacht mos en smaakt als volrijpe bosbessen.

Neem je vriendjes mee op een spannend buitenfeestje in het bos. Of leer met je familie hoe je een hut bouwt. Er zijn feestjes voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 10 jarige leeftijd. Niet elk feestje is in elke plaats beschikbaar.

De feestjes zijn gericht op de natuur, kies bijvoorbeeld Overleven in de natuur 8  waar je vuur gaat maken zonder aansteker of Ontdekfeestje 5  met geheime plekjes en sporen zoeken.   
Een spannend feestje is het Piratenfeest 5 waar je als echte piraat het bos met nieuwe ogen ontdekt. Met het dieren in het bos 4 ga je uitzoeken wie het beste bosdier is!

Benieuwd naar alle feestjes die mogelijk zijn bij De Paardebloem? Neem dan een kijkje op de site via de roze button.

Handig: het meest complete overzicht van de leukste kinderfeestjes in en rond Utrecht en Driebergen vind je op Kidsproof!

Paardebloem

Akkerweg 152
3972 AE Driebergen
Openingstijden In overleg Prijs €130,- tot en met 8 kinderen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje