Feestje bij de PretfabriekTerug naar het overzicht

De Pretfabriek Woerden

Oostzee 8
3446 CH Woerden
Openingstijden Je kunt op iedere dag je verjaardagsfeestje bij de Pretfabriek vieren, vergeet alleen niet van tevoren te reserveren. Prijs vanaf € 13,00 p.p.
Vier je verjaardag in deze leuke indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven en nog véél meer!
In Woerden staat een té gekke fabriek: de Pretfabriek. Zijn jullie er al wel eens geweest? In dit indoor speelparadijs kunnen kinderen spelen, klimmen, klauteren, springen, glijden, knutselen en nog veel meer... Je kunt er ook nog eens lekker smullen van overheerlijke drankjes en hapjes.

De Pretfabriek is een ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Ben je dus binnenkort jarig? Vier je verjaardagsfeestje dan gezellig hier!

Een speelfeestje bij de Pretfabriek bestaat uit een middag onbeperkt spelen. Ook breng je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een bezoek aan de feestkamer, waar een cadeautje voor de jarige wacht. Tussendoor krijgen jullie iets lekkers te snacken met limonade erbij en je sluit de dag af met een heerlijk verjaardagsmenu. Wist je dat je je kinderfeestje ook kunt combineren met een bezoek aan de minigolfbaan of een workshop schilderen? En dat je hier sinds kort ook kunt rolschaatsen?

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs