Feestje bij de PretfabriekTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag in deze leuke indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven en nog véél meer!
In Woerden staat een té gekke fabriek: de Pretfabriek. Zijn jullie er al wel eens geweest? In dit indoor speelparadijs kunnen kinderen spelen, klimmen, klauteren, springen, glijden, knutselen en nog veel meer... Je kunt er ook nog eens lekker smullen van overheerlijke drankjes en hapjes.

De Pretfabriek is een ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Ben je dus binnenkort jarig? Vier je verjaardagsfeestje dan gezellig hier!

Een speelfeestje bij de Pretfabriek bestaat uit een middag onbeperkt spelen. Ook breng je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een bezoek aan de feestkamer, waar een cadeautje voor de jarige wacht. Tussendoor krijgen jullie iets lekkers te snacken met limonade erbij en je sluit de dag af met een heerlijk verjaardagsmenu. Wist je dat je je kinderfeestje ook kunt combineren met een bezoek aan de minigolfbaan of een workshop schilderen? En dat je hier sinds kort ook kunt rolschaatsen?

En is er nog een te gekke nieuwe activiteit. Bouw een feestje in de unieke Blacklight Disco Partyrooms. Het gebruik van deze kamers in De Pretfabriek Woerden is inbegrepen bij elk feestarrangement in het speelparadijs. Je krijgt er zelfs schmink bij die extra goed te zien is onder de blacklight lampen. Je krijgt maar liefst twintig minuten toegang tot deze toffe discokamers. Voor de ouders zullen de kamers een feest van (retro)herkenning zijn. Een superkans om samen met de jarige en de andere kinderen te feesten!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

De Pretfabriek Woerden

Oostzee 8
3446 CH Woerden
Openingstijden Je kunt op iedere dag je verjaardagsfeestje bij de Pretfabriek vieren, vergeet alleen niet van tevoren te reserveren. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijke herfstwandelingen

Heerlijke herfstwandelingen

De eerste kastanjes en eikeltjes zijn alweer gevallen; de herfst is begonnen. Tijd voor een mooie wandeling met je kroost!

Laat je verrassen door deze superleuke routes van Routes in Utrecht.

Bekijk de kinderroutes