Feestje bij de PretfabriekTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag in deze leuke indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven en nog véél meer!
In Woerden staat een té gekke fabriek: de Pretfabriek. Zijn jullie er al wel eens geweest? In dit indoor speelparadijs kunnen kinderen spelen, klimmen, klauteren, springen, glijden, knutselen en nog veel meer...

Je kunt er ook nog eens lekker smullen van overheerlijke drankjes en hapjes.

De Pretfabriek is een ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Binnenkort een jarige thuis? Check dan zeker even de (thema)feestjes bij De Pretfabriek:

- Dinofeestje
- Eenhoornfeestje
- Voetbalfeestje
 
Een speelfeestje bij de Pretfabriek bestaat uit een middag onbeperkt spelen. Uiteraard is er voor de jarige een cadeautje. Tussendoor iets lekkers te snacken met limonade erbij en je sluit de dag af met een heerlijk verjaardagsmenu. Wist je dat je je kinderfeestje ook kunt combineren met een bezoek aan de minigolfbaan, een silent disco of een workshop schilderen?

Wist je dat de Pretfabriek ook een kindvriendelijke plek is om uit eten te gaan met het gezin?

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

De Pretfabriek Woerden

Oostzee 8
3446 CH Woerden
Openingstijden Je kunt op iedere dag je verjaardagsfeestje bij de Pretfabriek vieren, vergeet alleen niet van tevoren te reserveren. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje