Kinderfeestje De ToverknolTerug naar het overzicht

Bij theater De Toverknol kun je niet alleen genieten van kindertheater maar ook je kinderfeestje geven!
Je verjaardagsfeestje bij De Toverknol vergeet je niet snel! Ben je de afgelopen maanden jarig geweest of ben je binnenkort jarig? Kijk dan snel naar de mogelijkheden en reserveer tijdig een plekje.

Verjaardagspartijtje in Utrecht
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagspartijtje bij De Toverknol te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling of toneelworkshop.

Verjaardagspakket
Viering van je verjaardag met een reguliere voorstelling, taart eten (moet je zelf meenemen, wel aanwezig zijn koffie/thee, limonade en koekjes), in spelvorm cadeaus uitpakken, stopdisco en ballonfiguur. Het hele feestje duurt ruim twee uur. De prijs is € 14,- per persoon.

Privé-partijtje
Viering van je verjaardag met een privé-voorstelling of toneelworkshop, taart eten (moet je zelf meenemen, wel aanwezig zijn koffie/thee, limonade en koekjes), in spelvorm cadeaus uitpakken, stopdisco en ballonfiguur. Het hele feestje duurt ruim twee uur.

Klik voor meer informatie over deze leuke theaterfeestjes én om te reserveren door naar de website via de roze button.

De Toverknol Utrecht

Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht
Openingstijden Kijk voor meer info op de website. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje