icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Feestjes bij De VrijstaatTerug naar het overzicht

Creatieve en originele feestjes. Maak jullie eigen podcast of een echte animatiefilm bij De Vrijstaat!
De Vrijstaat is een kunstwerkplaats voor kinderen waar ze echt fantastische feestjes organiseren voor kinderen vanaf 6 jaar. Inclusief taart, limonade en cadeaus!

In verband met de corona-maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om het ‘Radio Vrijstaat’ kinderfeestje te boeken met een maximale capaciteit van 8 kinderen. De overige twee kinderfeestjes worden vermoedelijk vanaf september hervat.

Radio Vrijstaat
Laat de wereld horen wat jij te vertellen hebt en maak je eigen podcast! Er komt heel wat kijken bij het maken van een radioprogramma: presenteren, interviewen, het gebruik van geluiden en muziek… Leer in 2,5 uur alle kneepjes van het radiovak. Aan het eind van de dag hebben jullie je eigen verjaardagsuitzending in handen, die je kunt delen met al je familie en vrienden.

Animatiestudio
Maak samen je eigen animatiefilm! Ga aan de slag om een verhaallijn te bedenken, de hoofdpersonen vorm te geven en een gave achtergrond uit te werken. Klaar? Breng je ideeën tot leven in de Animatiestudio en maak je eigen animatiefilm! Het lijkt wel toveren… De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop toegestuurd, een leuke herinnering voor later.
 
Verjaardagsbuffet
Je begint met taart en limonade en het cadeautjes uitpakken. Vervolgens ga je in de professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen kook je de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Daarna kun je samen in het huiskamerrestaurant van de heerlijke hapjes proeven. Je maakt bv bijv. minipizza, zoete bladerdeeghapjes, fruitspiesjes en wraps.

Klik via de roze button door naar de site voor meer info!

De Vrijstaat, Boerderij Hofstede ter Weide

Hof van Monaco 3
3541 DT Utrecht
Openingstijden In overleg te bepalen. Prijs Taart en limonade zijn bij de prijs inbegrepen! Klik door naar de site voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste