Feestje bij De WoudreusTerug naar het overzicht

Ga voor een kinderfeestje in en rond de natuur naar De Woudreus in Wilnis!
Hou je van de natuur en wil je een leuk én origineel feestje vieren? Vier dan je kinderfeestje bij De Woudreus. Samen ontdekken, spelen in én met de natuur, spanning én ontspanning, het kan allemaal!

Ontdekkist feestje
Wil je je groene feestje thuis vieren? Laat je ontdekkist vullen met een keuze uit leuke, spannende natuuractiviteiten en proefjes. Alle materialen die je nodig hebt, vind je in de kist.

Doe het zelf feestje
Wil je je feestje op een bijzonder plek vieren en geen rommel in huis? Dan is dit feestje iets voor jou! In de ‘Feesthoek’ bij De Woudreus zetten ze een startactiviteit klaar en daarna kunnen jullie zelf aan de slag. Papa of mama mogen natuurlijk altijd helpen als dat nodig is! 

Volledig verzorgd feestje
Droom je over een spannend feestje, ben je een echte speurneus of maak je liever iets met je handen? Kies dan voor dit feestje! Papa en mama doen gezellig mee, want die hebben hun handen vrij!

Handig om te weten
Een kinderfeestje bij De Woudreus duurt ongeveer anderhalf uur. Wist je dat je na of voor je feestje ook nog heerlijk kunt spelen in park ‘het Speelwoud’? Je kunt er lekker klauteren in de speeltuin of gezellig picknicken op het grote grasveld. Tijdens je feestje is er voor iedereen limonade met iets lekkers en na afloop ga je naar huis met een mooi aandenken aan je superfeest.

Kortom, maak van je feestje een onvergetelijke dag in en rond de natuur met deze kinderfeestjes! 

Klik voor meer info en de prijzen van deze kinderfeestjes door naar de site via de roze button!

De Woudreus

Pieter Joostenlaan 28a
3648 XR Wilnis
Openingstijden Op woensdagmiddagen, tijdstip is altijd in overleg. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje