Kinderfeest Geertjes HoeveTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag met een echt boerderijfeestje op Geertjes Hoeve in Haarzuilens (tegen Utrecht)!
Geertjes Hoeve is de ideale plek voor een geweldige verjaardag! Wat is er leuker dan samen met je vriendjes een echt boerderijfeestje te vieren? 

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kan je samen met vriendjes je verjaardag vieren op de geitenboerderij Geertjes Hoeve in Haarzuilens! Onder begeleiding van de ouders kan je allerlei leuke dingen doen op de boerderij. Voor elke leeftijd zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven op Geertjes Hoeve, echt een superleuk kinderfeestje!

Wat kun je allemaal doen?
- zelf kaas maken
- smullen van een gezellige boeren high-tea
- koekjes bakken
- geiten voeren
- avonturen beleven met de speurtocht
- een ponyritje maken en nog meer! 

Klik voor alle opties voor een kinderfeestje op deze gezellige boerderij (vlakbij Utrecht en Maarssen) door naar de website van Geertjes Hoeve via de roze button!

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455SM Haarzuilens
Openingstijden Klik voor meer info over de kinderfeestjes op Geertjes Hoeve door naar de site via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje