Feestje bij GeoFortTerug naar het overzicht

Een cool feestje op dit spannende forteiland, leuk voor zowel jongens als meisjes!
GeoFort ligt in Herwijnen, dat is net voorbij Beesd. Vanaf Utrecht een half uurtje rijden en echt zó de moeite waard! Op dit forteiland staat alles in het teken van kaarten, navigatie de toekomst van de planeet aarde.

Kinderfeestjes
Vier je verjaardag op GeoFort! Start je feest met een heerlijke taart en limonade. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bepaal jij zelf wat je daarna wel en niet wilt doen. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligent doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel mee in de Vleermuisspeurtuin!

Tip! Wist je dat je hier ook speciale Minecraft feestjes kunt geven?

Klik voor meer info over de leuke kinderfeestjes op de roze button.

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden Deze kinderfeestjes vinden alleen plaats op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. In de schoolvakanties kun je hier iedere dag een kinderfeestje geven, met uitzondering van de feestdagen. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje