Happy Feet of GlamourTerug naar het overzicht

Bijzondere feestjes bij Happy Hairdays; Happy Feet met een echte Fish Spa of een Glamour Arrangement!
Happy Hairdays is een leuke zaak in IJsselstein en verzorgt complete feestjes voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, min 5 kinderen en max 10 kinderen.

Happy Feet Arrangement - 2 uur
Er staan gezellige kinderliedjes op. Dan gaan er 2 kinderen per keer lekker met de voetjes in de Garra Rufa fish spa. De overige kinderen maken hun eigen armband deze kunnen ze het mooi versieren met diverse spullen. Zo wordt het groepje afgewisseld zodat iedereen kan giechelen bij de Fish Spa!
 
Beauty arrangement - 2 uur
Een echte beauty middag. Maak samen een heerlijke scrub die nog lekkerder ruikt! Iedereen mag om de beurt op de grote schoonheidsstoel voor en krijgt onder andere een heerlijke gezichtsmassage! Iedereen krijgt een potje scrub mee naar huis.
                                      
Glamour Arrangement - 2 uur
Bij deze party worden de meiden helemaal mooi gemaakt. Veren en glitters in de haren, make-up en mooie glitter nagellakjes. De kinderen maken ook hun eigen roomspray van geurolie. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen hun zelf gemaakte parfum en wat lekkers mee naar huis.
 
Diva Fotoshoot Arrangement - 2 uur
De meiden krijgen oogschaduw, lippenstift en een mooi blosje op de wangen. Ook kunnen de dames kiezen uit de mooiste accessoires waar ze mee op de foto willen, zoals sjaals en hoedjes. De mooiste groepsfoto zit bij de prijs inbegrepen. De dames krijgen ook wat lekkers mee naar huis.
                                            
De feestjes zijn zonder ouders, de foto's worden achteraf gemaild. Alle feestjes beginnen met limonade en wat lekkers. Ook is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Er kan een lunch, diner of high tea worden bijgeboekt. Klik voor meer info over deze leuke feestjes door naar de site via de roze button!

Happy Hairdays

Poortdijk 34 D/E
3402 DS IJsselstein
Openingstijden In overleg te bepalen. Prijs € 11,50 per kind. Lunch, diner of high tea (zoetig & hartig) kun je er eventueel bijboeken voor € 6,50 per kind extra. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod