• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kickboks kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Leer de basistechnieken van het kickboksen. Dat wordt een origineel en cool feestje!
Ben je op zoek naar een stoer feestje en wil je echt een keer iets anders doen? Een gave activiteit met een dosis sportiviteit, interactiviteit, plezier én waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen? Dan is een kickboks kinderfeestje bij KICKTHIS een goede keuze!

Leer samen met je vrienden en vriendinnen de basistechnieken van het kickboksen, zoals stoottechnieken, traptechnieken en combinaties hiervan. Conditie is belangrijk, dus die oefeningen staan ook op het programma. Het wordt dus wel een beetje zweten.

Verder gaan jullie enkele belangrijke beginselen van het kickboksen trainen, zoals onder andere bewegen en ontwijken. Ook doen jullie spelvormen. Er wordt getraind met bokszakken, trapkussens en jullie oefenen de technieken ook met elkaar.

Natuurlijk krijgen de kids wat te drinken. Dan kunnen ze even bijkomen en zich weer opladen.

De feestjes worden afgesloten met een certificaat voor alle kinderen én je kan de kinderen op de foto te zetten met een supergave kampioensgordel!
 
Klik voor meer info door naar de site van KICKTHIS via de roze button.

KICKTHIS

Strijkviertel 35J
3454 PJ De Meern
Openingstijden Feestjes worden in overleg gepland Prijs Klik voor de actuele kosten door naar de site via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buku nanga kuku

Buku nanga kuku

In Bibliotheek Neude vindt er op 23 juni een groot Surinaams feest plaats.

Prachtige verhalen, kinderworkshops, Surinaamse lekkernijen en meer!

Bekijk alle activiteiten