Feestje bij KidZcityTerug naar het overzicht

Met zijn alleen van de mega glijbaan of liever lasergamen? Vier je verjaardag bij KidZcity!
Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt bedenken.  Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan hier allemaal! 

Je kan hier heel leuk je kinderfeestje vieren. Reserveren is niet nodig en dus ook niet mogelijk. Wil je een feestjesarrangement? Bespreek bij binnenkomst een tijd voor het eten, geef je drankjes door en het feest kan beginnen!

Iedereen kan lekker gaan spelen en rond de afgesproken tijd gaat er een signaal en kan iedereen aan tafel. Een KidZcitymeal bestaat uit een vrolijk doosje met een drankje naar keuze, een frietje mayonaise en een klein aardigheidje. Je kan ook kiezen voor een KidZcitymeal-plus.

Een kinderfeestje-arrangement is mogelijk vanaf 8 betalende personen (kinderen en of ouders). Personen die geen gebruik maken van het arrangement betalen het normale tarief.

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen rustig iets drinken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden vanaf één van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame of zweefmolen mag natuurlijk ook!

Handig: je kan gratis je auto parkeren.

Klik op de roze button hieronder voor meer info over een feestje bij dit fantastisch indoor attractiepark.

Kijk ook eens op het complete overzicht van kinderactiviteiten in Utrecht.

KidZcity

Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
Openingstijden Maandag gesloten*
Dinsdag: 10-19 uur
Woensdag: 10-18 uur
Donderdag:10-19 uur
Vrijdag:10-18 uur
Zaterdag:10-18 uur
Zondag:10-18 uur* 

Alleen tijdens de officiële vakanties van Midden en Noord Nederland is KidZcity ook op maandag open. Klik op de roze button voor meer info over feestdagen.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste