Kinderfeestje op de manegeTerug naar het overzicht

Ben jij een echte paardenvriend? Vier dan je kinderfeestje op Manege Groenesteyn! 5+
Er is een speciaal programma voor kinderfeestjes, maar in overleg wordt de precieze inhoud van het feestje vastgesteld. Echt een super leuke manier om kennis te maken met paarden!

Over het algemeen ziet een feestje er als volgt uit:
De kinderen krijgen een rondleiding op de manege. Daarna wordt er een rit gemaakt, bij mooi weer door het park en bij slecht weer binnen. Ieder kind krijgt hierbij een eigen pony om op te rijden met een persoonlijke begeleider. De jarige kan eventueel vooraf of na afloop zijn/haar cadeautjes uitpakken. Na het rijden kunnen de kinderen frietjes met een snack blijven eten.

Afhankelijk van de invulling, duurt een feestje ongeveer 2,5 uur. Feestjes worden gegeven vanaf minimaal zes kinderen met de leeftijd van 5 jaar of ouder.

Klik voor meer informatie over Manege Groenesteyn op de roze button.

Kijk ook eens op ons complete overzicht met dierenfeestjes en paardenfeestjes in Utrecht.

Manege Groenesteyn

Biltsestraatweg 88
3573 PS Utrecht
Openingstijden Kinderfeestjes kunnen alleen op zaterdag plaatsvinden. Tijdstip in overleg te bepalen. Prijs € 17 per kind bij minimaal 6 kinderen. Dit bedrag is inclusief eten en drinken. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Heerlijk, het is vakantie. Door de lockdown is er minder mogelijk dan anders. We hebben leuke tips voor thuis en uit voor je verzameld die wél kunnen.

Maak er met onze tips een fijne vakantie van!

Bekijk onze tips