Feestje in de natuurTerug naar het overzicht

Ga met je vriendjes/vriendinnetjes op pad in de natuur met Natuur is een Feest! 4+
Neem je vriendjes mee de natuur in en geef een feest om nooit te vergeten! Gangbaar zijn feestjes van 2 uur (langer is mogelijk) op een locatie waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Je neemt je eigen eten en drinken mee. Een locatie met onderdak of horeca is ook mogelijk. Hieronder een greep uit het aanbod!

Stoer
4 t/m 8 jaar
Je doet stoere dingen. Zoals een hut bouwen, katapult schieten, diersporen zoeken.

In het wild
6 t/m 12 jaar
De supermarkt is dicht. Je moet voor jezelf zorgen. Hoe maak je vuur? Je werkt met een zakmes. Je zoekt eten uit de natuur. Je maakt een mooie hut. Vuur maken is op een paar plekken mogelijk. Vaak brengt dit extra kosten met zich mee.

Speuren
4 tot 10 jaar
Schat zoeken, fotospeurtochten, op het spoor van de natuur.

Sterke verhalen
4 tot 10 jaar
Hoe komt het winterkoninkje aan z’n naam. Luister naar het verhaal van de slangenkoningin. Je maakt van natuurlijk materiaal een verhalenstok en vertelt jouw eigen verhaal! Moppen tappen hoort erbij.

In het donker
8 t/m 12 jaar
Bij dit feestje ontdekken we de natuur in het donker. Waar zijn de kleuren gebleven. Kunnen we sterrenbeelden herkennen. We luisteren naar uilen, spotten vleermuizen met de batdetector en genieten van de stilte van de nacht.

Natuurspelen
4 t/m 8 jaar
Beesten kunnen springen, sluipen, kronkelen of kruipen. Ze zijn kampioen in voedsel zoeken. Soms kunnen ze heel goed in bomen klimmen of apenkooien. De begeleiders kennen heel veel spelletjes in en over de natuur.

Boswachtersfeest
4 t/m 8 jaar en 8 t/m 12 jaar
Boswachters in opleiding leren van alles over de natuur. Ze gaan bijvoorbeeld vogels kijken, diersporen zoeken, wild spotten (hooglanders en pony’s zien we ook als wild), welke planten kun je eten? Je kunt ook een vroege vogeltocht boeken of juist een schemertocht.

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar de website van Natuur is een feest, klik door via de roze button!

Natuur is een Feest

Diverse locaties
Openingstijden In overleg, afhankelijk van de locatie. Prijs Begeleid feestje a 2 uur op openbare locatie bij 8 kinderen: €110. Per extra kind €8. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje