Pathé Kidsclub filmfeestjeTerug naar het overzicht

Ben jij gek op leuke films? Nodig dan je vrienden en vriendinnen uit bij Pathé!
Jullie worden ontvangen met een leuk kadootje voor de jarige en krijgen de mooiste plaatsen in de bioscoop. Het aantal kinderen op een Filmfeestje is minimaal 4 en maximaal 20. Zorg ervoor dat je vriendjes en vriendinnetjes niet ouder dan 12 jaar zijn.

Een Filmfeestje is € 6 per kind. En voor € 3,10 extra krijg je er ook nog een drankje, popcorn en een leuke verrassing bij! Ouders en/of begeleiders betalen het normale toegangstarief.

Op de site vind je het aanbod van alle kinderfilms die nu in de bioscoop draaien. Kies een film uit en bekijk de trailer. Op de site zijn nog meer leuke dingen te vinden zoals de games die je kan spelen en de kleurplaten om te downloaden.

Belangrijk! Reserveer je feestje minimaal 2 weken van te voren. Tijdens de schoolvakantie is het niet mogelijk om voor een Filmfeestje te reserveren, behalve tijdens de zomervakantie.

Bij een IMAX of 3D-voorstelling geldt tijdens een Filmfeestje een toeslag van € 2,50 per persoon. 

Pathé Rembrand houdt alleen Filmfeestjes op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Kijk op de site voor meer informatie en alle leuke kinderfilms van deze week!

Tip! Maak via de website speciale film-uitnodigingen. 

Kijk ook eens naar het overzicht van alle film- en theaterfeestjes in Utrecht.

Pathé Rembrandt Utrecht

Oudegracht 73
3511 AD Utrecht
Openingstijden De tijden (13:30 en 16:00 uur) zijn richttijden. Zie het reserveringsformulier op de site. Prijs Bioscoopkaartje: €6,00 per kind Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje