ThemakistTerug naar het overzicht

Geef je een feestje? Huur dan een themakist Prinses of Super Mario van Ravotten!
De themakisten zijn compleet uitgerust met een inhoud voor 10 kinderen. De kist is gevuld met alles wat je zeker nodig hebt: tafellaken, kostuums, bekers, slinger, muziek, accessoires. Er zijn ook mogelijkheden om de inhoud aan te passen, bijvoorbeeld bij typische meidenfeestjes waar jongens ook meedoen.

Je krijgt een draaiboek bijgeleverd, met daarin een leuke en originele verhaallijn en volgorde van de spellen. Uiteraard kun je het draaiboek op tijd per email ontvangen zodat je je kunt voorbereiden en aanschaffen wat je verder nog nodig hebt. Of pas het programma aan en verwerk eigen ideeën in je feestje.

Er zijn veel verschillende thema's mogelijk. Ben je op zoek naar meer info over deze super leuke themakisten die ook nog eens gunstig geprijsd zijn? Kijk dan snel op de site via onderstaande roze button! Hier lees je ook over eventuele aanvullingen als een lekkere taart, versierpakket of uitnodigingen.

Ravotten


Utrecht
Openingstijden Ophalen van de kist in overleg.
Bezorgen in Utrecht, Vleuten, Maarssen, De Meern en Harmelen voor € 6.
Prijs Vanaf € 25 Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Heerlijk, het is vakantie. Door de lockdown is er minder mogelijk dan anders. We hebben leuke tips voor thuis en uit voor je verzameld die wél kunnen.

Maak er met onze tips een fijne vakantie van!

Bekijk onze tips