Feestje bij Stal van BrenkTerug naar het overzicht

Geef een leuk paardenfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes bij Stal van Brenk!
Vier jij binnenkort je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Met een paardenfeestje bij Stal van Brenk wordt het een verjaardag om nooit te vergeten!

Tijdens het feestje krijgen de kinderen een rondleiding over de manege en worden de pony's uitgebreid geborsteld en versierd. Uiteraard wordt er tijdens het feestje ook ponygereden.

Het totale programma duurt ongeveer 2 uur en eten en drinken is inbegrepen. De kinderfeestjes zijn geschikt voor groepen van 6 tot 16 kinderen en voor alle leeftijden. De manege is van dinsdag t/m zondag beschikbaar voor kinderfeestjes!

Kom jij je verjaardag vieren bij Stal van Brenk in Groenekan (rand van Utrecht)?

Klik voor meer info over het paardenfeestje op de roze button.

Tip! Ben je op zoek naar meer ideetjes voor een kinderfeestje? Bekijk dan ons overzicht met dierenfeestjes voor kinderen in Utrecht.

Stal van Brenk

Voordorpsedijk 29
3737 BL Groenekan
Openingstijden Feestjes kunnen op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag plaatsvinden. Vooraf reserveren! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje