Feest op Steede Hoge WoerdTerug naar het overzicht

Kom je kinderfeestje lekker buiten vieren, in de natuur bij Steede Hoge Woerd!
In de Utrechtse Steedes kun je terecht voor een superleuk buitenfeestje! Lekker naar buiten. En extra leuk aan een kinderfeestje hier is dat je dieren kunt aaien, de speeltuin in kunt en  op een picknickbank lekker je verjaardagstaart kunt oppeuzelen!

Bij Steede Hoge Woerd in Leidsche Rijn kun je deze leuke verjaardagskisten huren:

Piet Piraatappel
Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Ouders zetten de speurtocht uit en Piet Piraatappel wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg moeten de jonge schatzoekers uitdagingen overwinnen om de schat te vinden.

Slootje prutten
Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten! In de kist zitten schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes.

Survivallen
Kinderen van 7 tot 12 jaar vieren een survivalfeest. In de kist Survivallen zitten survivalactiviteiten met bijbehorende materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Je speurt met een verrekijker en een kompas. Spannend!

Dat belooft een leuk kinderfeestje in de natuur te worden! Klik door voor meer informatie en om je verjaardagskist te reserveren.

Steede Hoge Woerd

Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje