Buitenfeest op de SteedesTerug naar het overzicht

Kom je kinderfeestje lekker buiten in de natuur vieren. Volop mogelijkheden!
Bij de vijf stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk kun je geweldige feestjes vieren. Lekker naar buiten! Een bezoek aan een stadsboerderij met speeltuin is sowieso al een feestje, maar maak je kinderverjaardag extra speciaal met een toffe verjaardagskist!

Dierenschat
Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij. De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Ontdek het met de verjaardagskist Dierenschat.

Piet Piraatappel
Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Ouders zetten de speurtocht uit en Piet Piraatappel wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg moeten de jonge schatzoekers uitdagingen overwinnen om de schat te vinden.

Survivallen
Kinderen van 7 tot 12 jaar vieren een survivalfeest. In de kist Survivallen zitten survivalactiviteiten met bijbehorende materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Je speurt met een verrekijker en een kompas. Spannend!

Dat belooft een leuk kinderfeestje te worden! Klik voor meer informatie door naar de site via de roze button.

Utrecht Natuurlijk - diverse locaties


Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Opening Mediamuseum

Opening Mediamuseum

11 februari 2023 is het zover; het meest interactieve Mediamuseum ter wereld gaat open! Ontdek de invloed van media in een unieke ervaring. Reserveer snel je tickets, want dit moet je zien!

Kijk hier