Radio StudioTerug naar het overzicht

Radio liefhebbers opgelet. Doendoen heeft sinds kort een eigen studio voor kinderfeestjes!
In Bilthoven kunnen nieuwe radio talenten worden ontdekt. Sinds kort staat hier een echte studio waar jarigen met hun vriendjes en vriendinnetjes van 7 t/m 12 jaar aan de slag mogen om een eigen radioprogramma te maken!

Stap de Radio Studio Doendoen binnen en het feest gaat beginnen. Bij dit radiostation leer je alles over presenteren, sound-effects en maken kinderen samen met Bart of Elize een eigen programma. En alles is mogelijk! Zet de koptelefoon op en doe mee. Zodra jullie de deur uitlopen, gaat jullie eigen Spotify uitzending de lucht in!

Er zijn verschillende pakketten voor de kinderfeestjes. Kies zelf welke het beste bij julie past; wil je een of twee radioprogramma's maken, een zakje chips na afloop of misschien zelfs een uniek ge-3D-printe Doendoen Radio?

De workshop is te boeken als kinderfeestje voor maximaal 10 kinderen (geen minimum). Ook is het mogelijk om met een kleinere groep of als familie een uitje te boeken. Hierbij wordt er een maximum van 6 personen gerekend.

Klik voor meer info over het Radio Studio kinderfeestje op de roze button!

Doendoen

Leyenseweg 38
3721 BD Bilthoven
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Laaggeletterdheid is helaas een groot probleem. Daarom deze ambitie voor 2022: ieder kind in Utrecht is lid van de bieb, gaat de pas gebruiken en gaat lezen.

Jouw kind nog geen lid? Klik dan snel door!

Gratis aanmelden