Creatieve feestjesTerug naar het overzicht

Slijm maken, mozaïeken of t-shirts pimpen, Elise's Events maakt er een superfeest van!
Hiep hiep hoera! Deze dag draait helemaal om jou. Een supergaaf kinderfeestje kan natuurlijk niet uitblijven. Bij Elise's Events kun je kiezen uit allemaal verschillende thema's om jou verjaardag te vieren. En een grote auto heb je helemaal niet nodig, want Elise komt gewoon naar jou toe!

Kneden, voelen en squeezen. Tijdens de Slijmworkshop mogen je handen aan het werk en maak je een lekkere substantie! Je maakt twee soorten slijm: fluffy slijm met of zonder kleurtje en glitter-eenhoornslijm. Doe het slijm in een bakje dat je leuk versiert!

Word een echte popster tijdens de Discoworkshop! Met een mooi kleurtje in je haar, prachtige make-up en gelakte nagels steel jij de show. Voor jongens is er een stoere tattoo! Of knutsel een microfoon of mini-discobal. Daarna is het tijd voor een spetterende disco met hele leuke spellen!

Ook met de Zeemeerminworkshop vier jij jouw verjaardag in stijl. Of wat dacht je van een hele middag creabea met de Workshop Pimp my T-shirt en de Mozaïek workshop. Voor de sportieve jarigen staat er ook een extra actief kinderfeestje klaar: Sport- en spelworkshop! Keuze genoeg!

Ook leuk! Een feestkist van Elise's Events. In elke kist zit een draaiboek met uitleg, knutselvoorbeelden, heel veel ideeën voor spelletjes en soms verkleedkleren. Hiermee kun je zelf aan de slag. Als je niet kunt kiezen, wordt er gewoon een feestkist naar jouw wensen gemaakt. Niks is te gek!

Klik op de roze button voor het volledige aanbod van Elise's Events en voor meer info!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury