Kinderfeestje in de FabriekTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag bij de Fabriek Woerden met een potje minigolf of een workshop verf gooien. Leuk!
Bij de Fabriek Woerden organiseren ze leuke en bijzondere (indoor) kinderfeestjes. Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens een potje minigolf of volg de creatieve kinderworkshop 'Gooien met Verf'. Voor kinderen vanaf 8 jaar! 

Golf in the Dark
Waan je in een andere wereld en speel tijdens je kinderfeestje een potje minigolf in het donker. De golfbaan bestaat uit 18 holes met verschillende thema's. Door de black lights geven de ballen, de banen én het decor licht. Ieder kind krijgt bij aankomst een glow armbandje en een snack. Tip! Breid je golffeestje uit met frietjes, poffertjes of een lekkere pannenkoek.

Gooien met Verf
Tijdens een anderhalf uur durende workshop gaan kinderen aan de slag met hun eigen kunstwerk. Door het gooien, spetteren, spuiten, druppelen en gieten van verf, maakt ieder kind een uniek schilderij. Na afloop genieten de kids van friet met een snack, poffertjes of een lekkere pannenkoek. Uiteraard mag je je eigen kunstwerk mee naar huis nemen! 

Voor jongere kinderen zijn de actieve feestjes bij de indoorspeeltuin de Pretfabriek een echte hit. Klik voor meer info over alle feestjes door naar de website via de roze button.

Fabriek Woerden

Oostzee 8
3446 CH Woerden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury