• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje bij FC UtrechtTerug naar het overzicht

FC Utrecht fans willen natuurlijk hun kinderfeestje vieren in Stadion Galgenwaard!
Je verjaardagsfeestje vieren bij FC Utrecht? Je kunt verschillende onvergetelijke kinderfeestjes vieren in Stadion Galgenwaard. Ga jij voor een wedstrijdfeestje of een sportfeestje?

Wedstrijdfeestje

Jouw verjaardag vieren tijdens een eredivisiewedstrijd van FC Utrecht? Dat kan! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw helden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten! FC Utrecht biedt twee verschillende feestjes aan tijdens de wedstrijden: het Wedstrijdfeestje en Wedstrijdfeestje XL.

Voetbalfeestje

Vier je sportieve kinderfeestje bij FC Utrecht met Sportivate! In het Tigerhuisje, onder de Zuidtribune van Stadion Galgenwaard, staat alles voor jou en je vrienden en vriendinnen klaar om er een onvergetelijke verjaardag van te maken. Daag elkaar uit tijdens een voetbalparcours en kom lekker spelen in het huisje van Tiger.

Klik voor meer info over deze supercoole voetbalfeestjes bij FC Utrecht door naar de site via de roze button!

FC Utrecht

Galgenwaard Herculesplein 241
3584 AA Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje