Freerun feestjeTerug naar het overzicht

Leef je uit tijdens jouw feestje bij JUMP freerun. Leer en bekijk te gekke freeruntrics!
Spring van plek naar plek, maak een aantal zwaaien aan de rekstok en land in de zachte blokkenbak. Bij JUMP freerun kun jij uitgroeien tot een echte freerunner!

Bij freerunning train je niet alleen je lichaam, maar de sport is ook heel goed voor de geest. Hier leer je je dromen waar te maken en je grenzen te verleggen. Overwin je angsten en leer te gekke tricks.

Bijna jarig en ouder dan 6 jaar? Kies dan voor een freerunfeestje bij JUMP freerun. Samen met de andere kids kun jij je 1,5, 2, of 2,5 uur lang uitleven in de freerunhal. Leer bij het feestje wat freerunnen écht is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! De feestjes worden gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de meest spectaculaire trucs te zien krijgt!

Een frunfeestje kan met maximaal 12 kids. Het programma wordt afgestemd op de groep waarmee je komt. Als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een JUMP freerun T-shirt!

Ook leuk bij JUMP freerun
Freerunlessen! Kom freerunnen als beginner of leer nieuwe tricks als gevorderde. Door de inrichting van de locatie kan elke beweging en elke trick op elk niveau geoefend worden en tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. De freeruntrainers zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen! Lees meer over de freerunlessen op de locatie in Houten.

Jouw feestje bij JUMP freerun? Klik dan op de roze button voor meer info!

JUMP freerun

Lange Schaft 9B
Houten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Alle kinderen van Utrecht gratis lid!

Laaggeletterdheid is helaas een groot probleem. Daarom deze ambitie voor 2022: ieder kind in Utrecht is lid van de bieb, gaat de pas gebruiken en gaat lezen.

Jouw kind nog geen lid? Klik dan snel door!

Gratis aanmelden