• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vlotten bouwen & kanoënTerug naar het overzicht

Bouw een vlot of maak een kanotocht tijdens een kinderfeestje bij De Rijnstroom!
Kinderen zijn dol op water! Bij De Rijnstroom organiseren ze toffe kinderfeestjes op het water. Maak een tocht met een kano of door de bossen of bouw je eigen vlot en zorg ervoor dat deze ook blijft drijven. Ontdek de mogelijkheden!

Spooktocht
Tijdens dit kinderfeestje maak je in het donker een tocht door de bossen. Dat is best spannend! Bij terugkomst is het vuur aangestoken en kun je je eigen broodje bakken boven het vuur. 

Vlotvaren race (12+)
Leer tijdens dit kinderfeestje hoe je een vlot moet bouwen. Na een korte instructie ben je klaar om je eigen vlaggenschip te ontwerpen en in elkaar te knopen. Met tonnen, palen en touwen bouw je samen aan een vlot, en daarna test je of het vlot ook blijft drijven. Wie is er als eerste bij de overkant?

Klik voor meer info over deze leuke kinderfeestjes en nog veel meer andere feestjes bij de Rijnstroom door naar de site via de roze button!

Kanoverhuur de Rijnstroom

Weg naar Rhijnauwen 2
3584 AD Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist