Feestje bij De RijnstroomTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingstocht door de natuur tijdens een kinderfeestje bij De Rijnstroom!
Bij De Rijnstroom organiseren ze toffe kinderfeestjes in de natuur. Ga op ontdekkingstocht door het bos, speel een leuk waterspel, vaar met een kano of verken met een step de natuur. Ontdek de mogelijkheden!

Leerzame ontdekkingstocht
In het bos van Rhijnauwen en Amelisweerd is een leerzame ontdekkingstocht uitgezet. Per step verken je de bossen om uiteindelijk de opstapplaats voor de kano's te vinden. Door foto's, activiteiten, opdrachten en andere aanwijzingen die je onderweg tegenkomt, weet je waar je moet zijn. Heb je de kano's gevonden? Dan vaar je weer terug naar de Rijnstroom.

Step-kano kinder BBQ
Wil je kanoën combineren met een stepactiviteit? Dat kan! Met dit kinderfeestje maak je eerst een tocht per step door het bos. Daarna vaar je vanaf een opstapplaats met je kano naar de Rijnstroom, waar een heerlijke barbecue op je staat te wachten. Smullen maar!

Zoek de schat
Ben jij een echte schatzoeker? In het bos van Rhijnauwen is een schat verstopt en deze schat kun je alleen maar per boot bereiken. Zoek de schat met wat hulp van de schatkaart en ontdek wat er in de kist zit!

De 6 waterspelen (12+)
De waterspelen bestaan uit 6 spellen die allemaal iets te maken hebben met water. Tijdens dit kinderfeestje staan strijdlust en teamwork centraal. Vergeet niet om droge kleren mee te nemen, want je kunt nat worden. 

Op avontuur in de natuur (10+)
Ga mee op avontuur in de natuur. Met een step leg je een speciale route af en kom je langs allerlei plekjes waar je verschillende opdrachten en activiteiten uit moet voeren. Lukt het jou om deze taken te vervullen? 

Klik voor meer info over deze leuke kinderfeestjes en nog meer andere waterfeestjes bij de Rijnstroom door naar de site via de roze button!

Kanoverhuur de Rijnstroom

Weg naar Rhijnauwen 2
3584 AD Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje