• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KinderkookfeestjesTerug naar het overzicht

Bruisende kookfeestjes bij Kookatelier Cayenne in Driebergen; samen bakken, kliederen en smullen!
Droom jij ervan om op je feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes te koken als een echte kok? Dan is dit een perfect kinderfeestje voor jou!

Op woensdagmiddagen organiseren ze bij Kookatelier Cayenne in Driebergen de leukste bak- en kookfeestjes voor kinderen. Trek je schort aan, pak een deegroller en ga lekker aan de slag tijdens de kookworkshop! 

Ze organiseren hier allerlei soorten kookfeestjes. Maak bijvoorbeeld de lekkerste Italiaanse pizza's of geniet van een high tea met zoete en hartige gerechtjes. Wist je dat het ook mogelijk is om je eigen cupcakes te maken en te versieren? Lekker én superleuk! 

De kinderkookfeestjes/ kookworkshops worden afgestemd op de persoonlijk wensen van de jarige en zijn te gek voor zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar) als grote kinderen (12+).

Over het feestje
Geniet bij ontvangst samen met jouw gasten van een heerlijk glas limonade. Na een uitleg en een rondleiding door de keuken ga je in teams aan de slag.. Als je klaar bent met koken mag je natuurlijk alles zelf proeven en opeten! Dit doe je aan een speciaal voor jou feestelijk aangeklede tafel. Ook is er een moment om te zingen en je cadeautjes uit te pakken.

Wist je dat Kookatelier Cayenne naast de volledige verzorgde kinderfeestjes nog veel meer voor je kan betekenen? Met aandacht verzorgen zij graag een culinaire invulling op maat, zowel voor zakelijke evenementen als voor bruiloften en feesten. Bekijk zeker ook even de mogelijkheden voor een kookworkshop voor volwassenen. Bereid een vier-gangen diner, ga aan de slag met tapas, maak je eigen high-tea of vouw de lekkerste springrolls! 

Klik voor meer info over deze leuke kinderkookfeestjes in Driebergen door naar de website van Kookatelier Cayenne via de roze button!

Kookatelier Cayenne

Hoofdstraat 172
3972 LG Driebergen
Openingstijden Op woensdagmiddag, tijden in overleg Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buku nanga kuku

Buku nanga kuku

In Bibliotheek Neude vindt er op 23 juni een groot Surinaams feest plaats.

Prachtige verhalen, kinderworkshops, Surinaamse lekkernijen en meer!

Bekijk alle activiteiten