Kinderfeestje BomenmuseumTerug naar het overzicht

Lekker ravotten in de natuur en themaspeurtochten in het Bomenmuseum!
Een enorme bomentuin van 58 voetbalvelden groot, een coole boomhut, een speeltuin en de prachtigste bomen vind je in dit levende bomentheater. Kom naar het Bomenmuseum en laat je verwonderen door het bomenrijk!

In het Nationaal Bomenmuseum is van alles te doen voor kinderen. Je kunt er eindeloos rondbanjeren en genieten van duizenden bijzondere bomen: van boomkathedralen en vijvers tot een coole boomhut en een natuurspeeltuin. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier hier je kinderfeestje (voor kinderen van groep 6 t/m 8)!

Tijdens een feestje word je feestelijk verwelkomt door het Bomenmuseum. Zet je speurneus op en kies uit een van de twee spannende themaspeurtochten. Kunnen jullie de route vinden tussen de bomen? Na afloop is er nog een uitdagende knutselactiviteit. De knutsel mag uiteraard mee naar huis worden genomen!

Klik voor meer info over dit avontuurlijke kinderfeestje op de roze button!

Nationaal Bomenmuseum

Velperengh 13
3941 BZ Doorn
Openingstijden Op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje