Picknick party!Terug naar het overzicht

Een picknickkist met homemade lekkernijen van Natuur Geluk voor alle kids. Wat een feest!
De velden bij Rhijnauwen/ Amelisweerd zijn heerlijk om te ravotten. En na al dat geren, kunnen lekkere hapjes zeker geen kwaad! Met een homemade picknick van Natuur Geluk kun je genieten van heerlijke broodjes, fruit en andere lekkernijen. Kies jouw feestelijke gezelschap uit, dan zorgt Natuur Geluk voor de rest.

De picknick wordt vers bereid en het is het lekkerst als je de hapjes niet te lang laat staan. Hij is op te halen bij een pick-up point of je kunt hem laten bezorgen bij jouw picknickplek. Je kan de picknick uitbreiden met leuke spelletjes. Of huur vooraf een kano of elektrische boot bij de Rhijnstroom en vaar richting Bunnik, waar je onderweg je picknickkist oppikt (nabij de kersenboomgaard).

Wil je helemaal picknicken in stijl? In overleg kan Natuur Geluk ook de aankleding van jouw feestje verzorgen! Dat wordt een leuke, feestelijke en lekkere middag!

Klik voor meer info over de picknick party op de roze button!

Natuur Geluk

Jaagpad
Bunnik
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje