Nieuw bij Neoliet: SpeleoTerug naar het overzicht

Spannende avonturentunnel in het donker met hindernissen, ballenbak en meer avontuur…
Voor alle jarige jobjes en jetjes die écht iets avontuurlijks willen beleven is er nu ook het kinderfeestje Speleo bij Klimcentrum Neoliet Utrecht! Kruip in het donker door de spannende avonturentunnel met hindernissen, ballenbak en meer avontuur…

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt 1,5 uur. Wil je het feestje verder uitbreiden? Start dan met taart en ranja of sluit het af met frietjes, een snack en ranja. Uiteraard duurt het feestje daardoor ook langer.

Aanvullend mogelijk
Ga naast Speleo ook klimmen of boulderen. Bij Neoliet klim je als een echte stoere bergbeklimmer omhoog tegen de hoogste klimmuren, of helemaal van links naar rechts. Of je nou groot of klein bent, sterk of slim, je kunt je hier heerlijk uitleven!

Wie kan helemaal tot de bovenste greep klimmen in die lange route? Of wie kan zichzelf door die overhang heen trekken? Een echte instructeur leert hoe jullie veilig kunnen klimmen. En één ding is zeker: na afloop is iedereen lekker moe en voldaan!

Tip: reserveer ruim op tijd.

Klik via de roze button door naar de site van Neoliet Utrecht voor meer informatie!

Wist je dat je hier ook leuke kinder- en jeugdklimlessen kunt volgen?

Klimcentrum Neoliet Utrecht

Componistenlaan 6
3451 SX Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DUMS - Open dag

DUMS - Open dag

Kom inspiratie opdoen voor muzieklessen bij DUMS, De Utrechtse Muziekschool. Maak kennis met ruim 30 instrumenten en hun docenten.

Uitgebreid programma!

Lees meer en reserveer