VR, Game of Escapefeestje!Terug naar het overzicht

NIEUW! Game, ontsnap en meer bij indoor attractiepark Play-in. Een feestje om nooit te vergeten!
Bij Play-In in The Wall kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes, voor jongens en meiden in alle leeftijden. Ook superleuk; combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatiefeestje!

Arcade Party
Herbeleef samen de tijden van een jaren 80 Arcadehal! Van retro arcadespellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen en airhockeytafels. Een game walhalla van retro en moderne games met een all-in concept, dus onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs!

VR Party
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen. Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien. Mét onbeperkt ranja en een zakje chips.

Escape Party
In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen op jullie te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. De X-Cube is een kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over alle mogelijkheden van kinderfeestjes bij Play-In in Leidsche Rijn!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kindermuziekweek bij DUMS

Kindermuziekweek bij DUMS

Stap bij DUMS in een wereld vol muziek en geniet van de vijfde editie van de Kindermuziekweek.

Van 14 maart t/m 2 april zijn er gratis optredens en muzieklessen!

Bekijk het aanbod