Een uniek kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Jump, klim en speel in thema bij indoor attractiepark Play-in. Een feestje om nooit te vergeten!
Bij Play-In in The Wall (Leidsche Rijn) kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes, voor jongens en meiden in alle leeftijden. Wil je trampoline springen in het vette jump park, klimmen in de speciale Climb-in of lekker spelen in de onderwaterwereld? Het kan allemaal! Ook superleuk; combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatiefeestje!

Corona
In verband met het coronavirus zijn er speciale maatregelen van toepassing. Klik via de roze button door naar de site om het 'Play-in protocol' te lezen.

Kids-in
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan, springt op de mini-trampolines en nog veel meer! Voor je feestje kan je als echte VIP gebruikmaken van een beachpergola of een van de partyrooms van Kids-in! Welke kies jij: de onderwaterwereld-, ijsprinsessen-, piraten- of discokamer? Of vier je feestje tijdens de gezellige maandelijkse Kinderdiscoshow. Zeker weten dat het een fantastisch feestje wordt!

Climb-in
Stoer: op je feestje gaan klimmen! Het kan bij de Climb-in, met uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt. Eet ook wat lekkers en maak je feestje compleet!

Jump-in
Kom met je feestje jumpen bij Jump-in! Je mag lekker losgaan op de geschakelde trampolinevelden, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Na het jumpen geniet je nog lekker van frietjes en ander lekkers. Tip: op vrijdagavond kun je regelmatig ook een toffe Jump-in Discoparty houden, zie de site voor de actuele data!

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over alle mogelijkheden van kinderfeestjes bij PlayIn in Leidsche Rijn!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips