Een uniek kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Jump, klim en speel bij indoor attractiepark Play-in. Een feestje om nooit te vergeten!
Bij Play-In in The Wall kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes, voor jongens en meiden in alle leeftijden. Ook superleuk; combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatiefeestje!

Kids Party
Kids Paradise is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan, springt op de mini-trampolines en nog veel meer! Voor je feestje kan je als echte VIP gebruikmaken van een beachpergola of een van de partyrooms van het Kids Paradise! Welke kies jij: de onderwaterwereld-, ijsprinsessen-, piraten- of discokamer?

Climb Party
Stoer: op je feestje gaan klimmen! Het kan bij de Climb Wallls, met uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt een veilig zekeringssysteem gebruikt. Eet ook wat lekkers en maak je feestje compleet!

Jump Party
Kom met je feestje jumpen! Je mag lekker losgaan op de geschakelde trampolinevelden, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Na het jumpen geniet je nog lekker van frietjes en ander lekkers. Tip: op vrijdagavond kun je regelmatig ook een toffe Discoparty houden!

Arcade Party
Herbeleef de tijden van een jaren 80 Arcadehal! Van retro arcadespellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen en airhockeytafels. Een game walhalla van retro en moderne games met een all-in concept, dus onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs!

VR Party
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen. Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien. Mét onbeperkt ranja en een zakje chips.

Escape Party
In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen op jullie te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. De X-Cube is een kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. Kunnen jullie het aan?

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over alle mogelijkheden van kinderfeestjes bij Play-In in Leidsche Rijn!

Play-In

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje