icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Een uniek kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Jump, klim en speel in thema bij de binnenspeeltuin Play-In. Een feestje om nooit te vergeten!
Bij Play-In in The Wall (Leidsche Rijn) kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes, voor jongens en meiden in alle leeftijden. Wil je trampoline springen in het vette jump park, klimmen in de speciale Climb-in of lekker spelen in de onderwaterwereld? Het kan allemaal! Ook superleuk; combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Corona
In verband met het coronavirus zijn er speciale maatregelen van toepassing. Klik via de roze button door naar de site om het 'Play-in protocol' te lezen.

Jump-in
Kom met je feestje jumpen bij Jump-in! Je mag een uur lang helemaal losgaan op de geschakelde trampolinevelden, trapeze, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Na het jumpen geniet je nog lekker van frietjes en ander lekkers. Tip: op vrijdag- en zaterdagavond kun je een toffe Jump-in Discoparty houden!

Climb-in
Stoer: op je feestje gaan klimmen! Het kan bij de Climb-in, met uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt! Na 90 minuten eet je wat lekkers en ook hier kun je op vrijdag en zaterdag voor een discoversie van het feestje gaan!

Kids-in
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin. Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan en nog veel meer! Voor je feestje mag je als echte VIP gebruikmaken van een beachpergola of een van de partyrooms van Kids-in! Welke kies jij: de onderwaterwereld-, ijsprinsessen-, piraten- of discokamer? Zeker weten dat het een fantastisch feestje wordt!

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over alle mogelijkheden van kinderfeestjes bij deze binnenspeeltuin in The Wall in Leidsche Rijn!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Museum Speelklok

Zomer in Museum Speelklok

Hoor je dat? In Museum Speelklok zijn weer vrolijke klanken te horen!

Deze vakantie is er veel leuks om zelf te doen. Zoek de beelden, speur naar orgelaapje Toon en componeer een liedje.

Naar dit vrolijke museum