Jumpfeest, jump onbeperkt!Terug naar het overzicht

Spring een gat in de lucht op je kinderfeestje bij Jump-in. Te gek trampolinepark in Leidsche Rijn!
Bij de Jump-in (onderdeel van de Play-in) in The Wall kun je een supercool jumpfeestje geven, gaaf voor jongens en meiden van alle leeftijden.

Met een oppervlakte van meer dan 3000m2 is de Jump-in in Leidsche Rijn een van de grootste trampolineparken van Europa. Met geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane kun je hier met je feestje echt helemaal los gaan!

Na het jumpen kun je genieten van frietjes en ander lekkers aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Let: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Jump-in Discoparty, zie de site voor de actuele data.

Tip! Vier je feestje op maandag, dinsdag of donderdag en blijf zo lang als je wilt. Het onbeperkt jumpen kan alleen op deze dagen en buiten de schoolvakanties en feestdagen.

De jumpfeestjes zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor jongere kinderen is er mini-jump op speciale tijden. 

Wil je ook klimmen in de speciale Climb-in of lekker spelen in de onderwaterwereld van de Kids-in? Combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Klik door via de roze button om meer te ontdekken over de mogelijkheden van jumpfeestjes en andere actieve kindereestjes bij de Play-in in Leidsche Rijn!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Fijne herfstvakantie met deze leuke tips!

Hoera HERFSTVAKANTIE!

Bekijk onze favoriete tips en geniet van de vrije tijd met elkaar!

Toptips herfstvakantie