Nieuw en écht een aanrader!Terug naar het overzicht

Zin in een feestje met superveel lol? Kies dan voor deze online game van SocialSpel!
Hebben jullie al een keer een online spel gespeeld? Het is dé rage van dit moment! Superleuk om te spelen op je verjaardagsfeestje. Ga lekker los met z'n allen! Het is leuk voor verschillende leeftijden en kan al vanaf 4 jaar.

Leuk weetje: CRAZY 30 is al door veel kinderen gespeeld en wordt heel goed beoordeeld.

Wat is CRAZY 30 – FOR KIDS?
Een interactief en hilarisch spel. Ga je alleen voor een uur fun of gaan jullie als echte fanatiekelingen ook voor veel punten (max 30)?

Hoe werkt CRAZY 30 – FOR KIDS?
– Advies: maak een groepje van minimaal 4 tot maximaal 10 kinderen
– Samen zal het groepje de 30 toffe opdrachten proberen uit te voeren
– Deze opdrachten ontvangen jullie van een van de enthousiaste spelbegeleiders via WhatsApp
– Je kunt een WhatsApp groep starten met de kinderen die dit al hebben óf je opent WhatsApp for web zodat de kinderen achter de computer/laptop kunnen meekijken naar alle opdrachten die de spelbegeleider naar jou stuurt.

Er zijn in totaal 4 thema’s: de kleding ronde, de talentenronde, de van-alles-en-nog-wat ronde en de muziekronde! Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met bijbehorende opdrachten. De kinderen kunnen de opdrachten verdelen en met veel lol gaan uitvoeren. Door het maken van een foto of een filmpje kunnen ze de spelbegeleider laten zien welke opdrachten zij allemaal uitvoeren.

Mochten de kinderen niet allemaal bij elkaar in hetzelfde huis zijn, dan kan het ook op afstand prima samen gespeeld worden. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door middel van een videoacall. Op deze manier kun je alsnog samen spelen!

Grotere groep?
Het spel kan natuurlijk ook met meer dan 10 kinderen tegelijk gespeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje voor veel vriendjes en vriendinnetjes! Ze kunnen zich dan opsplitsen in teams, zodat het overzichtelijk blijft en iedereen toch mee kan doen.

Korting via Kidsproof
Extra leuk, gebruik de speciale Kidsproof kortingscode en koop dit spel of een van de andere spellen met 10% korting. Kortingscode: KIDSPROOF10

Klik voor meer info of om dit toffe feestje gelijk te reserveren door naar de site via de roze button.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste