Superleuke feestjesTerug naar het overzicht

De mooiste thema- en knutselpakketten voor makkelijke en betaalbare feestjes bij je thuis!
Superleukefeestjes heeft zeer complete themapakketten, prachtige knutselpakketten en mooie uitdeelcadeautjes. Zo regel je in een handomdraai een fantastisch kinderfeestje gewoon bij je thuis. Makkelijk, betaalbaar en natuurlijk superleuk!

Thema feestje
De Feestpakketten van Superleukefeestjes zijn ideaal voor het geven van leuke themafeestjes. Ze bevatten uitnodigingen, een knutselactiviteit en natuurlijk leuke spelletjes. Kies bijvoorbeeld uit het feestpakket Prinsessen, Piraten of Indianen.

Workshops
Vindt jouw kind het ook zo leuk om lekker te knutselen? Kijk dan eens bij de knutselpakketten en laat de kinderen echt iets moois maken. Wat zullen ze trots zijn als ze na het feestje de mooie knutsel mee naar huis mogen nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De knutselpakketten zijn met zorg geselecteerd en gemaakt van mooi hout.

Feestbox huren
Woon je in Woerden of omgeving en wil je echt in een keer je hele feestje regelen? Huur dan een van de leuke themaboxen (dino's, elfjes en feeën of piraten) of de supercoole laserguns bij Superleukefeestjes.

Klik voor meer info over het van aanbod van Superleukefeestjes via de roze button door naar de site!

Superleukefeestjes


Door heel Nederland (en Belgie)
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

Het is weer bijna zo ver. En wat is er veel leuks te doen dit jaar!

Check onze tips voor vrolijke paasuitjes!

Naar de paasuitjes