Supervet VR feestje | 7+Terug naar het overzicht

Gloednieuw actiefeestje 'Cops vs Robbers'; lasergamen maar dan in 3D. Zo cool!
Cops vs Robbers
Speel als een van de eerste het nieuwste VR spel Cops vs Robbers! Geheel wireless in jullie eigen VR Arena.

Het spel werkt een beetje zoals lasergamen, maar dan in een volledig gesimuleerde wereld! Je loopt vrij rond zonder kabels en probeert een goede positie te vinden om de tegenstander te verslaan! Cops vs Robbers is een actievolle arena shooter die geschikt is voor alle leeftijden.

Naast Cops vs Robbers zijn er nog veel meer spellen mogelijk. Er zijn dus te gekke spellen voor alle kinderen vanaf 7 a 8 jaar! Cops vs Robbers is met stip het meest populaire spel. Willen jullie tijdens het feestje toch liever een ander spel spelen? Dan is dat in overleg mogelijk.

Deze club heeft al jarenlang ervaring met het geven en begeleiden van VR kinderfeestjes. Als ouders kun je dus volledig ontzorgd worden als je dat wilt. En kinderen vinden het echte topfeestjes!

De kinderfeestjes vinden standaard plaats in een gymzaal in Utrecht, daar heb je namelijk een lekker groot speelgebied: The VR Arena. Een andere mogelijheid is op de eigen VR locatie bij het stadion Galgenwaard. Wil je je feestje graag op een andere locatie geven? Dan is dat op aanvraag mogelijk. Het is belangrijk dat het een droge locatie is zonder zon, dat laatste is van belang voor het optimaal werken van de VR headsets. 

Ook mogelijk
Huur de VR headsets inclusief een aantal spellen bij VR kinderfeestjes en maak er thuis/rondom je huis de hele dag gebruik van. Urenlang speelplezier dus voor de feestvierders! Bij deze optie is er geen begeleiding. Kies zelf wat je fijn vindt!

BSO's en andere kinderopvang
Deze sportieve activiteit is ook heel leuk voor bijvoorbeeld een bso. In dat geval niet als kinderfeestje, maar als een supercoole activiteit voor een groep kinderen. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse? Vragen over de virtual reality kinderfeestjes? Klik via de roze button door naar de website.

VR kinderfeestjes


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Open Dag DUMS

Open Dag DUMS

Ontdek op 2 juli de muzieklessen van De Utrechtse Muziekschool.

Een dag vol muziekplezier en meer op de locatie in Leidsche Rijn!

Kijk nu