LEGO® feestjeTerug naar het overzicht

LEGO®-liefhebbers opgelet! Kom samen met je vriendjes te gekke LEGO® modellen bouwen.
Hou jij ook zo van bouwen en ontwerpen met LEGO®? En vier jij binnenkort je verjaardag? e2 Young Engineers Utrecht heeft dan een te gek feestje voor jou; een e2 verjaardagsfeestje! Alle kinderen krijgen een eigen Young Engineers kit. Na een korte uitleg kan iedereen dus zijn of haar eigen LEGO® model bouwen! Kies je voor de LEGO® tol lanceerder, de lopende band, de zweefmolen of ga je toch voor de racewagen? Uiteraard krijg je een beetje hulp als dat nodig is. Na de pauze met een drankje en iets lekker is het tijd voor een heel tof spel!

Uiteraard kan er ook tijd worden gemaakt om samen te zingen voor de jarige en om de taart aan te snijden. Ideaal; deze feestjes zijn op maat te maken. Bel of mail gerust met Young Engineers om je speciale wensen door te nemen! Minimale leeftijd is 6 jaar.

Klik voor meer info over deze leuke LEGO feestjes door naar de site via de roze button!

Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen. Naast kinderfeestjes kunnen zij bijvoorbeeld ook leuke workshops verzorgen. In de vakantie is het ook mogelijk om op LEGO®-kamp te gaan, superleuk!

e2 Young Engineers Utrecht Oost


Openingstijden In overleg in te plannen Prijs Klik voor meer info door naar de site via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury