• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Over ons

Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving!

Over ons
Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving! In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd en inmiddels zijn er al héél veel regio’s aan toegevoegd. Zo zijn we er best heel trots op dat we de best bezochte site in Nederland zijn met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes.

Ons team bestaat uit meer dan 27 leuke collega’s, die allemaal in hun eigen regio wonen en werken. We werken samen met alle grote en kleine lokale partijen, worden vaak gevraagd om onze favoriete adresjes te delen en je ziet onze tips dan ook regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School verschijnen.

Wij startten Kidsproof Utrecht in 2014. We werden bedolven onder de leuke reacties en werken nog steeds elke dag met veel plezier aan onze site!

Ben je ouder (grootouder of oppas mag natuurlijk ook)?
Op onze site vind je volop tips en inspiratie: leuke eropuit-tips, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Meedoen aan winacties? Volg onze site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg ons op Facebook en Twitter.

Ben je ondernemer of organisator van een kinderevent?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail ons op utrecht@kidsproof.nl

PS: Er zijn nog veel meer leuke Kidsproof regio’s. Handig voor als je in de vakantie een dagje op stap wilt. Bekijk hier de sites van onze Kidsproof-collega’s!

Veel plezier op onze site!

Hartelijke groet,

Jakobien van Seventer | Sitemanager Kidsproof Utrecht