• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x plekken voor een lekkere warme choco in Zwolle!

29 november 2023
6x hele leuke plekken voor een lekkere warme choco en waar de kids ook nog even fijn kunnen spelen! Genieten maar..en ja ook van die klodder slagroom!
Warme chocolademelk in Zwolle
Wij mochten leuke plekken in Zwolle bezoeken waar je een lekkere warme choco kunt drinken. Wat een goed idee tijdens deze koude winterdagen! En met vier jonge kids, die je echte chocoholics kunt noemen (en mama trouwens ook), was dit geen straf! Met vier jonge kinderen ben ik wel op zoek gegaan naar plekken waar ze ook even konden spelen, zodat het ook voor mij genieten was!

1.Barista cafe
Omringd door winkels is Barista Cafe Zwolle een fantastische plek om neer te ploffen en te genieten van diverse lekkernijen en een ruim assortiment van koffie voor de papa's en mama's. Maar ook hun warme chocolade is om te smullen! En vooral de salted caramel chocolademelk! Helemaal achterin is er een lekkere plofbank en een plekje voor de kids om te spelen! 

2.Chocolate company
Deze hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis, want de naam doet al vermoeden dat dit de droom van elke chocoholic is. En dat is het zeker! De kinderen mochten een hotchocspoon (een soort chocolade-lollie) uitzoeken die ze zelf in de warme melk lieten smelten. Dat vonden ze erg leuk om te doen, dus ik heb er maar gelijk een paar gekocht voor thuis. Met een heerlijke lekkernij erbij was het voor iedereen een feestje.

3.De Beren
Net over het loopbruggetje van de binnenstad staat het restaurant de Beren. Niet alleen kan je heerlijk eten, maar ook goed terrecht voor een fijne warme chocolademelk en veel speelplezier. Letterlijk geen kind aan ze en smullen maar!

warme choco

4.Bistro de Stadshoeve
Bij Bistro de Stadshoeve proef je het oergevoel. En dat is lekker! Alles wat ze doen is eerlijk en puur en komt uit een goed hart en zo ook hun warme chocolademelk. De kids kunnen heerlijk buiten spelen of fijn binnen in het speelhoekje. Oh en vergeet er niet wat lekkers bij te nemen. Hun taartjes zijn verrukkelijk.

5.De Vreugdehoeve
De Vreugdehoeve is een biologische melkschapen boerderij met zo'n 200 schapen, net buiten Zwolle in de Vreugderijkerwaard. De keuken is geopend vanaf 11.00 uur. Kids kunnen heerlijk binnen spelen en steeds bij de schaapjes kijken, bij mooi weer, kan je het terras op en de kinderen kunnen heerlijk spelen in de speelweide! Natuurlijk is de warme choclademelk gemaakt van schapenmelk, wat mijn kids reuze interessant vinden! 

6.De kas van Kaat!
Stiekem misschien wel een van onze favoriete plekjes tot nu toe! Van ons huis goed fietsbaar en het gevoel van buiten zijn, is hier op en top! Daarnaast zijn ze goed voor het milieu en de mens! en die warme cholademelk is om van te smullen! Onze kids struinen buiten graag rond en zijn met van alles in de weer. Bijkomen en genieten hier!

Zin in een hapje eten? Dan vind je onze favorieten hier! Naar de website