Beleef, ontdek en leer bij Fruittuin Verbeek! Zomertip!

21 juni 2022
Onze kids zijn dol op deze plek! En dat is niet zonder reden. Fruittuin Verbeek is een parel van een fruittuin gelegen in Oldebroek, niet ver van Zwolle. Hieronder kan je over al hun activiteiten lezen, maar kom het vooral zelf met de kids bij ze ontdekken!

Zacht fruit plukken

Plukken en smullen. Vanaf woensdag 22 juni kunnen jullie weer zelf plukken! Van blauwe bessen, frambozen, bramen tot Japanse wijnbessen. Die zijn favoriet bij onze kids.
Lees meer 

Toffe Boomgaard speeltuin

De kids kunnen zich volop uitleven op hun vernieuwde boomgaard-speeltuin. Zij hebben een heuse trap-trekker parcours aangelegd. De klimbomen uitgebreid, de air trampoline staat weer aan en er kunnen heuse ‘zand-taartjes’ gemaakt worden in de zandkeuken.
Ontdek de speeltuin hier


boomgaard speeltuin


Speuren & kraken v/d code

Leer spelenderwijs meer over het telen van fruit. Door hun boomgaard loopt een interactieve 'kraak de code' speurtocht. De speurtocht is voor jong & oud en leuk om te doen als gezin, maar ook met vriendjes en vriendinnetjes!
Samen speuren 

Genieten in hun tuincafé

Terwijl de kids lekker spelen in de boomgaard, kan je hier fijn relaxen in hun tuincafe. Van zelfgemaakte appeltaart en boerentosti's tot een goeie kop koffie of huisgemaakt fruitsap! Het is altijd een feestje van goeds en lekkers bij hun!
Ontdek hun smaak 

terras fruittuin verbeek


Hun boerderijwinkel

Producten rechtstreeks van het land en houdbare producten zonder kleur-, geur-, en smaakstoffen. Dat is wat zij belangrijk vinden en constant hun best voor doen. Dus kortom een winkel vol met pure en smaakvolle producten, maar ook voor orginele cadeautjes!
Producten uit de regio 

Appeltjes plukken

Aan het einde van de zomer kan je meestal al de eerste appeltjes komen plukken. Heerlijk voor een verse appeltaart en gelijk een leuk, leerzaam en actief familie uitje! Elk appel ras heeft zijn eigen smaak omschrijving zodat je weet wat jullie plukken, handig!
Plukken maar 

boerderijwinkel


Bloemen Plukken

Pluktuinen zijn razend populair! Niets leukers ook dan zelf je bloemen uitzoeken en plukken. Vanaf medio juli staan er weer een hele hoop bloemen in bloei bij Fruittuin Verbeek. Bewonder de bijzondere exemplaren en pluk een prachtig boeketje voor thuis!

Voor in de agenda | Pompoenfestival

Trek de laarzen aan en kom 24 september  naar de Fruittuin voor het Pompoenfestival. De boomgaard zal vol komen te liggen met sier- en eetpompoenen. Voor de kinderen is er van alles te ondernemen zoals een boomgaard speurtocht & knutselen met pompoentjes. Ook vind er deze dag het NK Zwaarste Pompoen plaats. Super tof!

Veel plezier met beleven en ontdekken! Meer informatie vind je via de website button hieronder

Liefs, Denise & Co. Naar de website