De 5 leukste kinderwinkels in Zwolle van kleding tot speelgoed!

9 maart 2023
In het hart van Zwolle zijn er kinderwinkels waar wij ouders (en onze kinderen) hun hart kunnen ophalen aan allerlei leuke en bijzondere spulletjes. Van kleding, boeken tot speelgoed. Wij hebben onze 5 favorieten voor je op een rijtje gezet.
Onze 5 favoriete kinderwinkels in Zwolle vind je hier!

Mijn Speeleiland

Een whahalla voor zowel onze kids als voor ons ouders. Wees gewaarschuwd, eenmaal binnen kijk je, je ogen uit. Deze winkel biedt een enorm aanbod aan (bijna alle) speelgoedmerken voor kinderen van alle leeftijden. Denk hierbij aan spellen, puzzels, bouwsets, knutselbenodigdheden, poppen en nog veel meer. Daarnaast heeft het speeleiland ook een collectie aan buitenspeelgoed. De winkel heeft een gezellige en overzichtelijke inrichting, waarbij het speelgoed op een leuke en uitnodigende manier is gepresenteerd. Op sommige plekken kunnen de kids ook daadwerkelijk het speelgoed uitproberen. Dit maakt het voor de kinderen extra leuk om te kijken en te spelen. De winkel bevind zich in het nieuwe gedeelte, de Drie Trommeltjessteeg.

mijn speeleiland zwolle


Eluun

Als je op zoek bent naar mooie babykleding of babyspullen, dan is Eluun Kinderwinkel op de Grote Markt een echte parel. Zij verkopen kinderkleding in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. Het assortiment bestaat o.a. uit babykameraccessoires, verzorgingsproducten, fijne rompertjes, de hipste babykleding, speelgoed, essentials zoals speentjes en slabbetjes, boeken én prachtige producten voor de (kersverse) mama’s. 3 verdiepingen vol met mooie merken uit onder andere Nederland, Spanje, Portugal en Denemarken.

Eluun Zwolle

Mens & Kinders

Bij Mens & Kinders kunnen kinderen en ouders urenlang ronddwalen tussen de rekken vol speelgoed, prachtige kinderboeken en kleding. Er is een groot aanbod aan duurzaam en verantwoord (houten) speelgoed, waaronder wobbels, knuffels en educatieve spelletjes. Daarnaast is er een ruime collectie kinderkleding. Niet te vergeten is hun fijne café en de grote (gym)zaal waar ze regelmatig activiteiten en workshops organiseren voor kinderen. Dit alles onder èèn dak! Ze zijn voor ons niet meer weg te denken uit Zwolle.

Mens en Kinders zwolle


Heppie

We blijven in de Asserdorperstraat. Wat deze kinderwinkel extra bijzonder maakt, is het aanbod van tweedehands spullen. Hier kunnen wij ouders voor een zacht prijsje mooie en kwalitatieve kleding en speelgoed vinden. Het is een duurzame en verantwoorde keuze, die ook nog eens goed is voor de portemonnee. Heppie biedt een unieke mix van speelgoed, kleding, boeken en accessoires. Zowel nieuw als tweedehands.

Heppie Zwolle

Van der Velde boeken in de kerk

Van der Velde Kinderboeken in Zwolle (voorheen Waanders) is een bijzondere boekhandel die zeker Kidsproof is! De winkel bevindt zich in een prachtig historisch pand, namelijk in de voormalige Sint Michaelskerk. Dit maakt een bezoek aan de boekhandel met de kids extra bijzonder en sfeervol. De boekhandel heeft een uitgebreide collectie aan kinderboeken, van prentenboeken voor de allerkleinsten tot spannende jeugdboeken voor tieners. Daarnaast organiseert Van der Velde Kinderboeken ook regelmatig leuke activiteiten en voorleesmomenten voor kinderen. Het is een Kidsproof plek waar kinderen op een leuke en speelse manier hun liefde voor boeken kunnen ontwikkelen.

Van der velde boeken kerk zwolle

Veel shop plezier! Alle kinderwinkel in en rondom Zwolle op een rij? Ontdek ze via de roze button hieronder! Naar de website